Breakfast in the morning

breakfast nie mmg la bende plg important in my daily life, walaupun aku x der la every single day kan g breakfast, tp aku suke jerk g breakfast. kedai yg selalu aku tuju to have my breakfast adalah kedai roti tampal kat BB (Bukit Bintang Batu Berendam).

bgn pown dah kul 9 kan. so, kluar umah pown kul 10 lebeyh. kluar ngan dak nie la kan. sbb dea x de kelas, bleh la bawak. selalunyer aku g sorg jer pown. enjoy the pic

on the way g roti tampal

nie la jalan nak g roti tampal

jalan ke roti tampal

permandangan ke BB

apartment di tepian parit

aprtment yg ader kat kawasan tu

actually ini adalah jalan belakang. sbb mls nak pakai helmet kan, kitaorg pown melaluli la jalan yg banyak nak mati bonggol nie. mmg annoying la kan, tp nak wat cam ner.

sampai jer, terus pick a place to sit. duk semeja ngan pegawai yg sdg membincangkan mengenai business aper ntah kan, aku dengar pasal besi la aper la. lantak dea la, then terus mak cik tu dtg amek order. mcm biase aku order -tampal 1, kosong 1, air teh.

suasana kedai

kedai dea mcm warung biase jerk

tp masa kitaorg sampai td mmg x ramai org pown. mcm kosong jerk. biase nyer nak kene tunggu baru dpt seat kosong.

air teh

teh sampai dulu

roti tampal

roti tampal dengan sambal yang banyak dan pedas

kuah kari kowt

kuah kari yg didatangi bersama roti tampal

aku suke kedai nie sbb service dea mmg amat pantas ok. cuma klau dtg ari ahad jer ader lambat sikit la sampai. tp ok la. kat kedai nie jugak ader la jual nasi lemak, telur separuh masak n roti canai yang biase dijual di kedai2 laen.

dah abes dah

dah abes dah mkn! sedap!

after bayo kan, kitaorg g la kedai menjual akuarium. heheheh. next entry; ikan, di kedai ikan….

-nakiwa-

1 Comment »

  1. nukm4n Said:

    sedapnye roti tampal.. mcm familiar je tempat ni.. hmmm


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: