Mc’d sundae banana toffee

klau ari2 letak citer pasal ikan, mesti jelak la kan, arini cerita plak pasal trip ke mc’d to have ice cream. aku suke jer g mc’d sbb dea 24 hours kowt. anywhere kat malaysia nie sng jer nak dpt mc’d kan.

back in the business again, last night (bukan mlm semalam pown, ntah mlm ari aper ntah, aku lupe) i have a huge craving on ice cream. hahahha, to satify it, i went to mc’d with this fella wanting to eat sundae.

selepas dinner mlm tu, kami pown memulakan la perjalanan ker mc’d JJ. g kat akak jual ice cream tu, dea dah tersengih. knp dea tersengih? hehehehe lihat pic di bawah.

banana toffee

sundae banana toffee plus hot choc topping

gila ok, kitaorg mkn nie. aku rase x der sape pernah buat agi. hehehehe… sbb tu la akak jual askrim tu tersengih-sengih. first time aku beli ngan dea la. tp x snap plak pic akak tuh.

terpengaruh

ader org terpengaruh

then ader la org tu kan terpengaruh. hahaha. klau korg tanya aku sedap ker tidak. mesti la aku kate sedap, dah 5 kali aku wat. memula kat JJ melaka, then kat wetex parade muar, then kat jj for the remaining 3. huhuhu.

tp kan banana toffee tu terlalu manis la, aku x berapa bleh tahan. takut sugar high. tp ok la, rasa manis tu dinuetralise kan oleh hot choc tu. hehehehe. next time nak g mc’d lagi, meng”custom” aper yg patut. hahahaha…

esok sambung balik cerita ke kedai ikan. x abes2 cite kedai ikan kan…. heheheh

-nakiwa-

2 Comments »

  1. nukm4n Said:

    sedapye😀

  2. sumpah eskem nih xbek utk kesihatan.jgn terpengaruh ngan dak nih.neway bende nih dope.skali try nak lagi walopun die penyumbang penyakit kencing manis nnt.lalalala~~


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: