Home

aku sekarang berada di kg halaman. kat muo, johor. haish. sangat bosan ok duk umah. x taw nak wat aper. parents aku g jb. sangap giler.

aku pttnyer update entry makann hari nie. tp aku leh plak lupe bawak balik photoshop element. so, x dapat la nak edit pic, and upload pic. luse baru balik melaka. tp esok akan ada entry pasal fish shop.

aku ingat korang pown dah jelak la bace entry fish shop aku. x per, selasa and rabu and khamis aku ader project baek punya. x sabo nak jalankan plan baek punya nie. heheheh….

korang dah nengok filem ini

sepi

Sepi :: credit to mohd ismail

nie la aku rase pengarah yg berkembang naek, Khabir Bhatia. cinematography dea sangat menarek. aku mmg menkagumi cerita dea. jalan cerita dan penceritaan dea laen. sangat menepati selera aku.

filem yg dibintangi nama-nama besar dalam industri perfileman spt afdlin shauki, vanidah imran, nasha aziz, syed hussein, baizura kahar (sekadar memberi beberapa nama) mmg telah terbukti hasil lakonan mereka dlm filem2 yg laen.

filem nie mmg dlm list filem wajib tonton oleh aku. banyak review ttg filem ini menggambarkan betapa hebatnya karya khabir bhatia ini. berlaenan dari filem cinta yg terdahulu. tp tgh tunggu geng, cukup jer korum, ader jer masa, akan kami ke wayang. hehehe

ok la… sampai sini ajer aku membebel. esok nengok la citer pasal kunjungan ke fish shop lagi erk. heheheh

p/s: asal la seorg pengarah yg mempunyai pendidikan dlm bidang perfileman pown x leh menghasilkan karya yg baek dan bernilai komersil.

-nakiwa-

6 Comments »

  1. fr34kshow Said:

    “asal la seorg pengarah yg mempunyai pendidikan dlm bidang perfileman pown x leh menghasilkan karya yg baek dan bernilai komersil.”quote from ur’s…
    cam kenal jerk sesape yg ko maksud kan neyh…
    hahaha….

    some people make movie for passions, and some, for money….
    go figure…

  2. gaya bahase cam dah gi tgk citer nih.tp rupenye ko preview berdasarkan review or laen.cheh!hahaha.

  3. acoustica Said:

    Hrm, nak lagi murah kat kawasan air keroh? Ade lagi. Kedai die dekat kawasan perumahan. Ko tanye je uncle pakai spek kat kedai yg ko pegi tuh.😀

  4. acoustica Said:

    Halamak salah komen lah. Takpelah, janji ko bace😀

    PS: Maaplah ye kalau aku SPAM!

  5. emotionallyhurts Said:

    thanx bro acoustica

  6. […] dapat gak nengok citer sepi…. setelah berangan-angan nak nengok filem nie.. akhirnya dapat gak […]


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: