Muo yg tercinta

aku tulis entry nie kat melaka… ptt nyer aku tulis masa kat muo, tp sbb aku kan x bawak balik photoshop aku. and mls nak cari crack dea, so x update la… nie cerita ari ahad erk. ari laen aku tido.

masa kat muo, actually aku cam jadi suri rumah la. parents aku kan x der, so aku kene uruskan la sume sekali hal berkaitan umah. bende pertama yg paling aku benci nak wat nie ha….

goreng ikan utk chombi… kucing aku…

ikan  kembung goreng

kucing aku yg sekor nie suke mkn ikan nie jerk. tp rupe ikan yg aku goreng scary, dea pown cam takut2 nak mkn… last2 3 ekor tuh, aku bg kat kucing luar. mengada ok kucing sekor nie.

then, utk manusia lak, aku masak bende nie

roti sosej

rosti sosej

dah letak sos…

aku pown mls nak kluar beli mknn. so aku masak nie jer la… mak aku tinggalkan sosej yg ader cheese skali tu, aku pown wat la bende nie. mengenyangkan ok. aku suke jerk mkn.

mlm tuh adek aku ader kelas tuition, so, dea request nak mkn mc’d. aku mls, tp dea dah call mak aku n suruh mak aku paksa aku g belikan. sengal jerk. aku pown g la beli bende nie sume….

big mac, air coke large, fries large, mc’chicken, and bubur large

makn nie ajer… then masa balik dari mc’d tuh, jumpe la member aku. dea melawat nenek dea. dpt la aku jumpe dea. dah lama x g cj… rindu plak nak g cj. sob sob. next entry pasal gardening. dah la, chow

-nakiwa-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: