Pada Suatu malam di rumah panas

berkumpul 3 org lelaki kacak di ruang tamu rumah mereka. setelah melantak big apple donut yg sedap. seorg dr mereka mengajukan persoalan, bagaimane korg lahir erk?

sambil seorg dr mereka pula menjawab, si A lahir macam “sambil menunjukkan aksi yg mengelikan dan seperti x der tulang belakang kluar dari rahim ibu” hahahhahah….

manakala si A dari luar rumah menunjukkan isyarat jari tgh menunjukkan kemarahan nyer… walaupun x der la marah sangat pown… hehehehehe…

si penanya pown mengajukan semula persoalan dea. bkn melalui operation or kluar dari rahim…. tp lebeyh kepada keaadaan korg lahir…..

dea pown menceritakan perihal kawannya yg lahir dalam kenderaan awam ketika dalam perjalanan ker hospital…..

lalu dea pown menjerit mengajukan soalan kepada si A yg berada di luar…. mcm mane ko lahir??? si A pown menjawab “aku lahir dalam kapal terbang masa mak aku nk balik dari london”…. sume pown ketawa sbb sume tahu si A kaki menipu….

x der motif. sajer jerk aku cerita…. hahahhahah… rase mcm nak tulis sumthing…

p/s: watak di dalam filem ini tidak di nyatakan dengan jelas… dan cerita ini bukan rekaan semata2…

-nakiwa-

1 Comment »

  1. shahnaz Said:

    haha. sedap makan donut big apple? huhu. bulan 8 ni ade promo. die pagi coupun. kalo beli 6 piece dpt 3 free. kalo beli sedozen nanti dpt 6 free. nanti korang beli yg sedozen pastu yg free tu aku amek la yek. hahaha..


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: