Trip to GSC Dataran Pahlawan; part 3

sambungan dari part 1, part 2

the next day tuh aku g lagi la kan. kan tiket wayang free… dlm kul 10.45 aku kluar umah berharap masa tu x ramai la org kan. sekali sampai. menangis, sedeyh giler la. banyak nak mati org.

berkata lagi dlm hati kecil ku, org melaka nie x g kejer ker! geram siot. and seluk2 poket, phone pown x bawak. x dpt la pic dlm entry kali ini.

selepas 1 jam lebeyh menunggu, dapat la 4 tiket. 3 citer speed racer, and 1 narnia. aku terpaksa la amekkan tiket speed racer tuh sbb aku kan amekkan deaorg tiket evolusi kl drift masa first day arituh.

tiket narnia plak aku amekkan utk housemate aku, sbb dea x dpt ikut masa g first day kan. aku paksa dea g. hehehehhe

panggung 3

aku mase nie x bawak phone. so x dpt la nak amek pic mase beratur tu. sedeyh2. petang tu aku g lagi, g ngan dak nie, kitaorg amek tiket kitaorg plak. dapat la tiket kul 3.45 citer speed racer. hehehehe… ok la tuh.

Speed Racer

tp seat x berapa best, baris M kowt. 3 dari depan. tp overall citer dea ok. tp aku bg 3/5 bintang. sbb cinematography dea sangat memeningkan kepala. aku x suke ok masa dea race.sangat pening, dan sangat complicated.mcm keter aper ntah. tp nama pown citer fiksyen.

nasib baek nengok free. klau bayo, aku rase cam rugi jerk. hehehhehe…. tp x perla, ok la tuh. cume seat jer x berapa best.

tp kan duk depan tuh x der la mcm sakit sangat kepala ker aper ker, ok jerk. sbb seat dea best, so dpt la sandar dgn selesa kan.

x per, next entry nengok cter yg tgh2…. hehehhehe….

poster filem

-nakiwa-

1 Comment »

  1. NukM4N Said:

    bestnye GSC Dataran Pahlawan


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: