Big Apple Donut

di kala ari ahad yg sunyi sepi, tetiba la dapat call dari mangkuk nie call…

mangkuk : “ko nak big apple donut x? gf aku nak g beli nie…..”

aku : “bleh la”

mangkuk : “berapa banyak????”

aku : ” x kesah la”

mangkuk : “ok”

(perbualan ini di tukar, tp maksud dea mcm gitu ler… klau x, berbelit2 susah korg nak paham)

then si gf pown membeli 6 donut utk kami… yeah…. tq shat

Big Apple

malam tu pown si mangkuk pown g ler amek kan… dea bawak pulang donut…. yeah

kotak dea

kluarkan ajer dari plastik nampak la bende atas tu….

tiket bus

shat, x kan ko nak suruh kitaorg baya kowt tiket bus ko… next time macam nie takut la nak mintak tolong ko lagi…. hehehhehe….

the donuts

sedap jerk sume sekali… thanx shat…. yang atas sekali belas kiri adalah kiwi, sebelah dea coklat, bawah kiwi adalah oreo, sebelah dea adalah mocha/kopi kowt. yang bawah sekali tuh, vanila and almond….

tp almond tu x berapa di minati la… hehehehhe….

the close up

donut ader 6, kitaorg 4 org…. so setiap donut kitaorg belah 4…. hahahha… sbb nak bagi sume rase setiap 1… mlm tuh actually perut dah kembung abes dah… tp telan jugak la bende nie… sbb mls nak simpan…

hehehheh…. bergilir2 la sume makan every donut… ape2 pown kene la terima kasih kat shat sbb dea sudi belikan… sbb dea taw aku suke donut,,,, statement perasan…

p/s to shat: ok you can have all the free one if you buy for us la…. hehehhehe…. we want more!!! ehehheheh

-nakiwa-

4 Comments »

  1. shahnaz Said:

    hoit~ takdela.. mane ade soh byr tiket bus tu.. hahaha.. mase naik bus, lps org tu check tiket main campak jek kt dlm plastik tu.. haha.. aiseh tak prasan lak….

  2. pembetulan.ekceli aku yg tringt ko ske mkn donut.mase shat offer die offer aku jek.then aku tringt sorg HAYUN NIH SKE MAQAN DONUT.lallallala

  3. emotionallyhurts Said:

    oooo lalalalalalalala
    x per… lepas nie ko x offer pown aku x kesah
    hahahhaha

  4. NukM4N Said:

    im not a donut person tp nmpak cam sedapp tol donut tu…
    2 keping donut = 1 nasi lemak punye kenyang


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: