Ass-tro

org laen dah dapat lama dah gold smart card. kitaorg baru dapat minggu lepas… tensi jerk…

saranan

arahan

actually, sebelum dapat kad emas nie… there is a couple of incident la happen to the decoder… first, masa aku dtg melawat masa midterm break arituh, tetiba on asstro x der siaran kan… angin la aku…

aku pown call la.. berhabis dalam 10 hinggit call dea. mlm tuh, aku ketuk tv tu, tetiba ok plak… mangkuk btul.

then, another incident occur baru2 nie… tetiba on asstro, x der siaran ok… mangkuk giler…. bil aku auto pay kowt every month… call la… then dea janji nak hantar org… mampus sampai esok pown x dtg…

pastu call lagi esoknyer, terus dea refresh service kan… baru ok… panas jerk hati aku x dapat nengok tv…. then dea resend balik card astro tuh….

old card

new gold card

dapat jer kad nie, harus la terus pasang kat decoder kan….

nengok arahan

auto

update :: up dea x sempat snap

76%

naseb baek x lama sangat dea update kan… dalam sepuluh minit jerk… kitaorg tunggu jerk depan tv… hehehhehe… dan dapat la siaran balik… yeah… tv itu kotak hiburan….

okla… esok citer pasal kad laen plak….

-nakiwa-

2 Comments »

  1. NukM4N Said:

    sian korang.. astro x sygkan korang.. hahaha

  2. emotionallyhurts Said:

    tu la,,,,
    kitaorg tumpang umah korang nengok tv erk nnt
    hashahahha
    kan asstro sayang korg!
    heehhehehe


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: