Karipap

aku suke karipap… x kira la inti aper…. aku suke… and lagi satu, aku suke yg homemade punya, bukan frozen, bukan juga yg pakai acuan… sedap and rangup…. sangat best

sebenarnya, we are planning to sell karipap nie la utk our cyberP assingment, syazone bawak balik karipap nie dari KL… and karipap yg dibuat oleh makcik dea nie sangat sedap….

sebelum goreng

sebenarnya ada la dalam 21 ketul karipap… tp dah abes goreng 20 baru teingat nak blog… keji giler… hahhaha. hasilnya 1 jer la karipap yg belum goreng

dlm kuali

pagi tuh dah goreng 8 utk memuaskan nafsu makan aku… pagi tuh mmg lupe nak amek pic… nie yg petang punya, semasa sume org ader…

siap utk dimakan

siap utk dimakan…. ini actually sampel jerk…. tp sedap ler… aku takut masa aku jual nnt, aku yg beli kasi habis… ahahahahaha

next entry cerita pasal anggur…. mlm kang aku publish…. (sbb post tuh dah siap… hahahhaha)

-nakiwa-

2 Comments »

  1. shahnaz Said:

    asal nampak cam hangus jek tu? haha..

  2. emotionallyhurts Said:

    mane ader hangus?
    tu lighting x btul tuh…
    camera cikai, biase la….
    -x nak ngaku jugak-

    p/s: hangus2 pown abes jugak….


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: