Am’s Corner

kedai nie terletak kat kawasan bukit serindit… selepas stadium tun fatimah…. dea gerai kecik jerk, org kelantan masak rasenyer….

papan iklan kedai

sempoi jerk kedai nie

seat bumbung langit

aku nak mintak menu cam x der kan… so aku pown maen order jer la bende nie… nasi goreng ayam…. air plak aku order limau suam

nasi goreng ayam

ayam goreng

telur mata and sup

limau suam

aku x suke ayam dea… ayam dea keras sikit la…. ader 1 kedai jer nasi goreng ayam dea laen… kat kedai depan masjid bukit beruang tuh… yg laen biase jerk…. ayam goreng ngan sos cili….

nazay plak order bende nie… kuay tiow kung fu… air plak dea order teh o limau ais yg rase mcm limau ais sahaje….

kuey tiou kung fu

teh limau ais

overall 3/5 la aku bg… service ok… sume makann tu biase2 ajerk la… x der special sangat pown….x der keistimewaan la…. klau dah sangap sangat bleh la makan kat kedai nie… tuko environment…

balik dari mkn kat kedai nie, aku g beli tiket batman…. esok aku riview pasal batman la plak….

-nakiwa-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: