Kentucky Fried Chicken

after florathon sangat penat ok… kat sane x penat, tp sampai jerk umah nak collapse jer rase… tp x leh tido sbb nak nengok melodi…. aku pown tahan jerk, then ader la sorg nie ajak g KFC… aku pown melayan kan ajerk….

kitaorg g kfc jj jerk… sbb nak g beli barang sekali kat sane… aku x berapa minat kfc nie sbb dea nyer service lembab sangat….

kaunter

aku menunggu hampir 15 minit kat kaunter nie…. aper punya fastfood restaurant la… x fast food langsung… org dtg fastfood sbb nak cepat!

makanan dalam tray

spicy chicken bahagian dada

cheesy wedges yg sejuk

keras giler roti zinger nie

bun yg x berapa lembut

float

klau aku g kfc aku mmg suke giler ngan roti tuh…. aku suke sangat sbb dea kan cam lembut jerk…. tp skrung dah x berapa lembut dah….

aku nie agak lemah sikit kfc nie… sbb klau order x-meals nie mesti x leh tuko air… x suke ok… aku dah la x berapa minat nak minum soft drinks nie… adoi2…..

mcm biase jerk… bkn sedap sangat pown… gitu2 jer la…. cume suke environment dea jerk….

-nakiwa-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: