FLOCK :: browser mesra blogger…

arini aku guna flock utk blogging…. aku suke pakai flock sbb die ader segalanya,,,, sangat syorga.. aku jumpe bende nie setelah di blogkan oleh chics in red… weeeeeeeeee sangat suke…

meh aku terangkan feature2 dea…. ader pic lagi baek btul x? hahahaha

blog editor

bende nie bleh menyenangkan kita utk menulis n3… tp ader problems yg baru aku sedar… x leh allign tulisan la plak….dan ader banyak lagi kelemahan dea… hope theres improvement.. x per… baru first version…

photo uploader

bende nie la aku paling suke… bleh upload pic terus… walaupun bleh jerk klau nak tekan butang feveret n kluarla bookmark…. sama jerk… tp bende nie lagi cool….

media stream

lepas tu bleh terus nengok bende yg kita upload kat sini siot…. wakakaka… x payah bukak album… best3.. bleh nengok youtube file sekali kat sini…

faveret

nie pown aku suke…. sbb x senang aku nak nengok sume sekali… x yah nak susah2 g kat bookmarks….

feeds

bende nie menyenangkn hidup aku… lagi best dari sage… this is much cooler man… sangat best… bila la aku nak set sume feeds aku erk…

all my account that can be configure

sume acc aku bleh di configure kat sini… best giler bapak… x payah menyusah bukak email, terus bleh check… sume bende dah auto… senang nyer hidup…

ader banyak lagi function dea, mcm2 la… dea adalah utk sume golongan… blogger, news addict and for media junkies…. hehehe…. other function tuh korg explore sendirik la… malas aku nak bgtau 1-1

banyak bende bleh upgrade n di tambahbaekkan pada masa akan datang… hope for v2, lebeyh baek… beta v2 dah kluar… nak download g la kat sini…..

dah, aku nak g setting segalanya utk bende nie… bubye….

-nakiwa-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: