Ngantok yg amat…

aku amat ngantuk, penat kepala otak pikir…. mls la nak g kelas esok… klau aku tido skrung, mmg aku x sedar subuh la gamaknyer… jam dah nak dekat kul 5…. kul 6 aku nak berhibernasi…. tp kerja x siap…

mls nyer la nak susun2 nie sume… aku dah la tgh bosan tahap raksaksa laut nie… ngan assignment yg last minit baru nak wat. aku x kesah wat last minit…. sbb mmg otak aku berjalan selaju motor hayabusa…

tp masalahnyer, kepala aku cepat penat… kerja yg di buat sikit, tp rehat nyer dekat setengah jam… alahai… esok lepas antar aku akan senang hati giler babi… tu la nwa… org laen bwat awal, ko ingat ko terror sangat nak wat last minit.

mcm mane nak bwat… x der tekanan nak wat awal2… aku kene ader org yg mengawal la, tp aku x suke dikawal…. aku nak leader cam si awie ker, mesti cemerlang syial aku tiap sem…

sume org tgh tido, sume x bgn sahur… aku dah sahur… tp kepala tetap penat. klau la dea online kn best… bleh chatting lebeyh dari wat kerja.. alahai… bosan giler, wat kerja sorg mlm2 buta nie…

nak tido, tp x leh… x per, esok aku nak tido puas2…. aku nak g umah latip… nak nengok movie semata…. td rahim ajak berbuka, tp aku mls…. esok kene datang la gamaknyer….bwak bekal kuih sikit utk berbuka….

aper aku ngarut nie… kepala dah mamai… otak dah bingung… tp mcm lebeyh efficient plak… alahai…. bosan tuh…. laju jerk tangan aku menulis, melimpah jerk ngan idea… tp aku ngantuk….

dah2 nak g tido… bubye

-nakiwa-

2 Comments »

  1. dya Said:

    Nwa..saya tag kamu lagi..sila buat!..hehe

  2. cik abang nua,anda ditag.


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: