too many things to buy with too little money

pttnyer aku jawab tag. tp x menarek la tag deaorg-deaorg nie. so, i decided utk menunjuk2 barang yg aku nak beli before raya. tp kene bayo sewa rumah dulu.

adoi la… banyak nyer bende nak beli… tp nak beli baju dulu, tp nnt Fiio E3 x kan ader lagi… tp nak beli beg kat DP. adoi… ape yg nak kene beli dulu????

–> baju: cap ayam indie clothing

cadangan hiasan semata-mata

giler smart baju tuh… aku nak beli…. tp klau aku nak beli, aku nak terus beli berhelai2…. and klau bleh nak dpt before raya… bleh aku g raya pakai baju tuh.. mesti smart giler..

–> amp: Fiio E3 barang china mari

cadangan hiasan semata-mata

aku nak amp nie… amp nie giler bgs utk dipasangkan bersama hp sony ericson aku yg x berapa power tuh… nnt bleh la aku dengar music setiap masa dengan kualiti yg baek punya…. dah la mamat tuh wat bulk kali nie jer kowt… dah la arituh terlepas nak beli… ader yg putih jerk…. x matching la kan…. aku nak yg itam.

–> beg: beg gambar butang n patung kene gantung

cadangan hiasan semata-mata

ini aku pown nak jugak. aku nak letak ****** aku yg besar gedabak tuh. baru smart nak bawak kehulu ke hilir. x rock la pakai beg traveller aku tuh utk angkut kehulu kehilir. nak bawak dekat2 jerk. tp pikir balik, bkn nak guna sangat pown. tp aku nak jugak.

sume nak beli… duet x der.. adoi la… sape nak belikan? mmg x la wei :))

dah la, nak berangan2 dah beli sume nie… hmm… tido pown sodap! tido lepas asar la best wei…. hahahaha… dah2 nak tido, kang nak g bazar..

-nakiwa-

1 Comment »

  1. shahnaz Said:

    amboiii… byk btol barang nak beli… hahaha…


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: