Post ini x seswai utk kamu bace

seperti yg tercatat di atas, anda dinasihatkan utk tidak membace post ini. ini kerana ia mengandungi gambar2 dan perkataan yg tidak sesuai.

mungkin kamu bertanya, dah x nak org bace bwat aper tulis? “LANTAK AKU LA, INI BLOG AKU KER BLOG KO!!!” ader paham? tp mengenali manusia2 yg membace blog ini, aku mmg yakin, korg sume akan terus bace jugak.

entry ini ditulis setelah di google di ruang teknologi maklumat bahawa kiranya ia tidak melanggar aturan agama islam. dan jika aku salah, maka tegurlah dengan cara berhemah, aku sedia mendengarnya

sudah lama aku berangan majlis kahwin aku…. walaupun GF nan ado… tp dulik la, ini dunia fantasi aku. g mati sama korg. memula nak wat majlis kahwin bertemakan warna hitam la… nak pasang lagu kematiaan la nak letak steambot kat meja kawan baek aku ajer la… dan laen2 lagi….

ader juga aku bercadang utk menyediakan juadah pelik2 utk hari persandingan aku nnt. hidangan seperti spageti, soto, mihun goreng dan laen2 lagi bende pelik. yg boleh membuat mak aku saket jantung mendengarnya… so ape2 pown, mmg x leh lawan la ultimate makann yg aku nak hidangkan ini.

pada majlis perkahwinan aku nnt, aku nak prank “SATU KAMPUNG, SELURUH KENALAN DAN JUGA SAUDARA MARA AKU” aku nak letak daging kurma itu dengan label “BABI masak KURMA”, dendeng daging yg halal lagi suci dengan nama “BABI SALAI CAP AYAM TINJU” dan juga satay perut lembu dengan “SATAY USUS BABI HUTAN”.

label: sume tidak halal walaupun halal sumuanya

 

Babi Salai Cap Ayam Tinju

dan pada masa itu, aku nak nengok sape berani makan… wahahah… mesti menjadi kontroversi pada masa itu. tp aku rase korg x kan terperdaya setelah membaca post ini. maka dengan itu aku harap korg la mkn dr mangkuk hidangan yg ditulis “tidak halal” tersebut.

dan aku berangan utk melepaskan anjing2 german sheperd peliharaan aku berlari2 dlm khemah2 tetamu. dan seperti kate freakshow, aku akan letak “replika KEPALA BABi yg diletak epal hijau di mulutnya” kat meja pengantin. dan air sparkling yg seakan2 arak itu menjadi minuman rasmi atas meja pengantin… masa tu aku saje letak botol carlsberg kat atas meja… wahahahha

dan mungkin pada masa itu mak mertua aku (belah laki kan lepas belah pompuan, maknanya dah nikah la kan) menyesal kerana membenarkan aku berkahwin ngan puteri kesayangan mereka. mak aku pula akan menggeleng-geleng kepala melihat telatah setan anaknyer ini. “nak ditegur, dan besar gedabak”

mungkin masa ini, mak aku x nak ngaku anak…. wahahahah… x kesah la… tp sume tuh mmg x mungkin la, yg paling mungkin pown hanya part aku letak label tidak halal pada makann aku… nnt aku suruh katerer aku jaki sume tetamu. wahahhaha… aku jahat.

adekah aku mampu bwat…. tp sebelum tuh, ader org ke nak kawen ngan aku? wahahahah… cam sengal… calon pown x der, nak cite kawen….

dah, meroyan nak makan aiskrim sebenarnya… so nak g KAH KAH SHOP…. weeeeeeee….

-nakiwa-

2 Comments »

  1. fr34kshow Said:

    hahaha….
    buat doh…
    jgn xwat…
    yg calon tuh nnt2 kite citer..
    skang ko g carik duit sumer dulu…
    skang nk kawen ngan anak org, dh x cam dulu agey…
    skang klau nk wat majlis aje tade rm10000-20000, xyah mimpi nk kawen…
    huhu…

  2. shahnaz Said:

    ishh… memang takde keje btol ni… huhuhu…


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: