SelamaT Hari Raya

 
terima kasih kepada  pekerja kantin

Di x der kesempatan yg mulia ini… aku ingin mengucapkan selamat hari raya kepada pembace2 blog ini yg x berapa ramai pown… aku yg hina ini, menyusun 10 jari, memohon keampunan dari kamu sume….

di harap pada hari raya ini dapatlah kita saling memaafkan antara satu sama laen… aku taw hari raya seminggu lagi… and aku harap, sume dapat pulang ke kampung halaman korg dengan selamat. ingat lah org yg menyayangi kamu…

di kesempatan ini juga aku ingin mengucapkan selamat mengulangkaji pelajaran pada pelajar2 MMu yg akan menjalani peperiksaan akhir semester setelah raya nnt. raya2 jugak…

nak dapatkn mc, senang… main mercun, tp jgn baling… biar meletup kat tangan… nnt bleh amek supp… lambat sikit xm… bleh la berhari raya dengan gembira di samping nurse2 comel di hospital swasta berdekatan….

akhir kate…. semoga kalian berbahagia… yg merindui aku.. x yah nak membohong….  mane ader org rindu aku… ko x yah nak citer bohong… aku maafkan dosa kalian…. wah gitu…

nnt raya datang la rumah sewa aku di melaka… datang rumah aku kat muo… mmg x der org la jawabnyer….

sekian.. ikhlas dari yg empunya badan…

-nakiwa-

4 Comments »

  1. shahnaz Said:

    aku nak dtg nanti.. siapkan note besar2 ye.. rm1 tak main.. harus rm10 ke atas… hahahaha…

  2. aku rindu ko dowh.ko tatau betape giannye aku nak kaco ko.dah 2 ari idup aku xlengkap sebab xkacau ko..hahaha…

    iklas dari empunye badan yang tunggu bila baju dulu aku kaki disko nak sampai umah,
    -nazay-

  3. amel Said:

    nwa, supp da kene bayar kot skarang! sape yg nak amik??
    eh, tp ayat ko nie best r.. aku nak amik bleh?
    aku pun nak mintak maaf kat sume orang gak….

  4. huda Said:

    wahh…sedey aku mendengarnyer…hehehe…raye x mcm nk raye eh coz ko xm…tp bersabar laa…bile abis xm jom ar raye sm2 aku …hehhehe…


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: