Xm? Its over!

yea… xm is finally over… actually semalam dah abes… tp cam kemalasan nak mengupdate, plus x der cable phone nak transfer pic… entry pown dah lama x bergambar… but… x perla…

aku lemah giler 2-3 ari… badan asek letih jerk… padahal duk depan pc nengok movie jerk sejak abes xm nie… penat giler aku rasa… ntah la, aku x taw la… maybe silap time makan vitamin kowt… arituh mkn pagi ok jerk, nie aku tuko mlm dea jadi letih plak…

nothing happen in the pass few day… some sepupu ader xm pmr… mcm sepupu aku bace blog aku kan… and aku rase bdk ipta dah nak xm dah nie… so, gud luck.

utk bdk2 mmu yg blum abes xm… sila lah bace buku yer… jgn bace blog jerk! wahahahhaha gud luck…

bubye…

-nakiwa-

1 Comment »

  1. shahnaz Said:

    dapat butterfly award. sila tuntut dgn segera. hahaha..


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: