i’m waiting 4 the postman

aku sedang mnunggu postman… dea dah tepon, ckp nak anto barang… so, aku terpaksa la tunggu… kjap agi nak kluar… ader project… hehehehe…

so sementara aku mengunggu postman yg x sampai2 nie… aku mau certa aper aku wat kat umah..

selain makan, tido yg selalu kita buat… aku juga tidak bwat ape2…. aku mkn, minum, tido…. x der, aku tipu… aku menonton tv series… yea.. aku menonton tv series yg baru aku download…

pagi petang siang mlm aku melayan tv series yg ader dlm hdd nie… aku nengok cerita house md, Crime Scene Investigation, the biggest loser, Numb3rs dan juga supernatural…

“aku ingin menonton desperate housewife… tp aku perlukan dari season pertama… sape ader? aku nak copy… dan juga ugly betty.. aku nak! arituh aku bertapa kat umah “jessica” aku lupe nk amek burn notice ngan gossip gurls.. aku nak nengok… waaaaaaaaaaaaa”

ini jerk la aku wat… mcm loser x der life… hahahaha… so, sebagai insan yg ader life… aku pown nak kluar kejap lagi… menunjukkan aku masih x der life…

nak kluar ngan member, yg ader pown g kerja… so… nengok la mlm2 kang… klau ader yg x penat.. leh la kluar ngan member…dah la… aku nak lepak nengok tv… dah 7 hari aku x bukak tv… lama giler kan.. hahaha

nantikan project aku mlm nnt.. klau aku x malas sibuk, aku tulis la erk…  bubye

-nakiwa-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: