aku mmg mls menulis….

1. aku punya banyak masa utk menulis, aku punya banyak idea utk ditulis, tp aku mls… penyakit ini dihidapi ramai org…. mungkin juga kamu x termasuk dalam golongan org yg malas…

2. aku di tag, aku bila di tag utk memberitahu pasal org laen nie, aku blur, sbb aku rasa aku x berapa tahu sangat pasal org itu. x guna aku sebagai kawan korg bukan.

3. aku sangat x sangka blog aku dibace org yg aku x sangka mereka membace blog. sangkaan aku meleset bilamana org yg aku x sangka membaca blog aku. dan aku juga x sangka mereka ader blog.

4. hari jumaat yg lepas aku ke kota metropolitan kuala lumpur utk menghadiri perkahwinan akak kepada kawan aku.

5. aku juga jumpe tempat melepaskan tekanan kerja kursus yg sangat menarek di kawasan kota itu. aku juga dapat menyaksikan taman tasik pemaisuri yg dikatakan port gay di kawasan berkenaan.

6. walaupun aku x jumpe mane2 gay berorientasikan bottom di kawasan tersebut, tp aku rasa mereka masih tidur, kerana pada masa aku lalu di kawasan tersebut, matahari blum terbenam.

7. pada waktu malam, aku menghabeskan sisa2 malam aku di kedai mamak, kedai mamak di sana sangat cool kerana menggunakan perkataan bistro di pangkal nama kedai mereka. cth nyer: Restaurant Hajris Bistro.

8. walaupun konsep bistro x der lansung dlm kesemua kedai tersebut, tp aku rasa mereka menggunakan nama tersebut utk nampak cool. yer la, kedai mamak kan antara tempat singgahan popular kaki2 kelab, mat3 rempit dan kaki2 pukul.

9. kaki2 kelab nie sangat suke lepak di kedai mamak setelah penat menari. banyak antara mereka melepak sekitar jam 3-4 pagi dan secara x langsung mat2 rempit pown suke dtg utk cuci mata.

10. mat2 motor nie juga mungkin dtg utk melepaskan tension setelah kalah berlumbe ngan spark. spark pakai rxz open tuh, ko jgn maen2, mane ader org leh menang…. klau korg x mati lepas lumbe ngan spark, kira naseb baek la tuh.

11. tp aku still x paham 1 golongan manusia bangang nie. golongan yg hisap rokok dan menghandle bayi pada masa yg sama. otak letak kat mane? org laen pown isap rokok gak, tp x der isap masa pegang baby. bodoh.

12. aku telah terpikat ngan bdk sorg nie, muke dea unik…. dan dea masih bersekolah, aku sangat konfiden dea bdk sekolah rendah. kenapa aku suke bdk sekolah nie?

13. dan oleh sbb aku sangat la terpikat ngan ramai bdk2 sekolah… itu menjadikan aku seorg pedophile…

14. dari hari jumaat hingga hari ahad, aku hanya tido selama 4 jam pada hari jumaat, 4 jam pada hari sabtu dan 3 jam ari ahad. sang ganjil kate muke aku dah sembam… dan aku minum coffee malam ahad. bijak sangat.

15. so, hari isnin, aku hanya terbaring. aku x leh wat aper wei, kepala penat giler. ngantuk yg amat. tp aku hanya dapat tido2 ayam jerk. hmmm…

16. oleh sbb itu aku memerlukan tido, tp dah mlm nie x ngantuk plak. aku kene kembalikan jam biologi aku asal. aku nak tido kul 1 bgn kul 7… i need a good sleep.

17. dah, aku nak ke kedai burger. walaupun x lapar. chow…

entry ini siap ditulis pada jam 12.31 pagi hari selasa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: