Selamat Tahun Baru

1. aku ingin ucapkan, selamat tahun baru, dengan ucapan, semoga tahun baru ini semua org selamat.

2. selama beberapa bulan yg lepas aku telah start berblog menggunakan wordpress. dan aku masih merasakan ader suatu yg kurang. selama brbulan itu juga, aku mempunyai lebyh 20 draft yg x publish2.

3. sbb aku rasa sama ada entry tersebut tidak ader perwatakan, entry tersebut adalah tag2 yg aku rasa jawapan aku x berapa best atau entry yg melibatkan hati, perasaaan, jiwa dan raga.

4. tp x perlah, aku rasa penulisan aku sejak sebulan yg lepas, hampir menepati watak penulisan aku. bukan semua org suke aper yg kita tulis, bukan semua org rasa entry aku adalah kelakar. tp itu adalah aku.

5. membace entry2 dari blog org2 yg aku kagumi banyak mecorakkan gaya penulisan aku, dan itulah yg menjadikan diri aku sekarang. aku x reti bercerita, aku x reti berkongsi aper yg aku rasa. tp aku minat menulis.

6. entry terakhir sebenarnya aku tulis pada 31 disember 08 dan untuk di post pada sebelum tahun 2009 bermula… tp sbb aku x der idea nak abeskan entry itu, maka ia tergantung.

7. dan aku telah melawat bangunan stadhuys pada hujung bulan disember yg lepas…. wahahhaha… aku jakun. yer, aku taw selama aku duk kat melaka, selama aku dtg ke melaka, x pernah sekalipown aku melawat stadhuys dan aku bangga aku melawatnya.

8. banyak lagi muzium yg aku x pernah pergi di melaka, dan aku bercadang utk pergi ke kebanyakkan muzium tersebut sebelum aku mati.

9. ari adalah hujan, dan aku mengidam. yer, aku mengidam bak ibu mengandung. perut aku juga mirip perempuan mengandung 4 bulan. aku mengidam roti canai.

10. besok adalah ahad, hari bermalasan semua org, hari terpaksa rajin aku, kerana aku xm hari selasa and rabu. x suker.

11. selamat menyambut tahun baru, selamat menjawab exam, selamat naek cuti bg bdk ipta. selamat sejahtera, selamat tinggal.

3 Comments »

  1. shahnaz Said:

    hahaha.. jom weyh.. melawat tempat2 tu sume. aku sendiri org melaka pun tak penah pegi tempat2 tu. teringin nak pegi sebenarnya.. kecuali zoo dengan taman buaya tu. itupun mase kecik2 dulu… gudluck exam… ade tips tak? hehe…

  2. Boss Said:

    Happy New Year!

  3. s.g Said:

    nox,gudluck exam.huhu


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: